Το 3ο Γυμνάσιο Υμηττού υποστηρικτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2024

Η φετινή Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου θα εορταστεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2024, και ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) SID διοργανώνεται κάθε χρόνο από το κοινό δίκτυο Insafe/INHOPE των Κέντρων Ασφαλούς Διαδικτύου στην Ευρώπη, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Την ευθύνη οργάνωσης στη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ.

Για άλλη μια συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας ως “Πρεσβευτής” της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2024,  μπήκε στο χάρτη με τους υποστηρικτές της Ημέρας, που έμπρακτα ενώνουν τις φωνές τους  για ένα ασφαλέστερο και ποιοτικότερο διαδίκτυο και θα πραγματοποιήσει δράσεις για την προώθηση  της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης του διαδικτύου.

Αναζητήστε το σχολείο μας στον Χάρτη Υποστηρικτών


*Ο χάρτης των υποστηρικτών ανανεώνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Τελευταία ανανέωση 79/2/2024 10:00 π.μ

Scroll to Top