Εορτασμός Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

 

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Με τη φροντίδα και την επιμέλεια των εκπαιδευτικών του σχολείου μας κας Σεβαστής Νόμπελη ΠΕ02 και κας Ιφιγένειας Γιαλόγλου ΠΕ02, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μια πολύ όμορφη και συγκινητική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

Αρχικά, έγινε η ανάγνωση του Πρακτικού του Συλλόγου διδασκόντων για τον ορισμό των σημαιοφόρων και των παραστατών για το σχολικό έτος 2023-2024 και η παράδοση της σημαίας από τη διευθύντρια του σχολείου κα Αγγελική Χατζηστέλιου και την υποδιευθύντρια κα Νικολέτα Βρεττού. Ακολούθησε η απονομή των αριστείων και βραβείων για τους μαθητές που αρίστευσαν και πρώτευσαν  κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Στη συνέχεια οι μαθητές παρακολούθησαν μια εξαιρετική επετειακή εκδήλωση, με ιστορικές αναφορές στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα και την Ευρώπη και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από αναγνώσεις κειμένων και οπτικοποιημένες παρουσιάσεις.

Συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν και επιμελήθηκαν την εκδήλωση  αλλά και στους μαθητές και μαθήτριές μας που συμμετείχαν.

Μπράβο σε όλους σας!

 

Scroll to Top